Alumnes de cuina premiats!!

Jordi Cobos i Xavier Simonet, alumnes de grau mitjà de Cuina, han estat guardonats amb amb el primer premi del IV Certamen de les Verdures de les Balears, organitzat per l’ASCAIB i celebrat a les instal·lacions de l’Escola d’Hoteleria de la UIB. Ara s’hauran de preparar per representar les Illes en el campionat nacional Makrochef, que es durà a terme a Barcelona.

Aquesta mateixa setmana s’han lliurat al restaurant “Ben cuinat” -restaurant pedagògic del nostre centre- els Premis Gastronòmics 2019, convocats per l’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de les Illes Balears (APEGIB). El dinar de l’acte, organitzat pel de partament d’hoteleria, ha comptat amb la presència del Director General de Formació Professional i el batle de Sóller.

Rebin els alumnes premiats, Jordi i Xavier, i el professor que els ha preparat, Carlos Morales, l’enhorabona!!

(clica sobre la imatge per visualitzar tot l’àlbum)