Alumnes de cuina premiats!!

Jordi Cobos i Xavier Simonet, alumnes de grau mitjà de Cuina, han estat guardonats amb amb el primer premi del IV Certamen de les Verdures de les Balears, organitzat per l’ASCAIB i celebrat a les instal·lacions de l’Escola d’Hoteleria de la UIB. Ara s’hauran de preparar per representar les Illes en el campionat nacional Makrochef, que es durà a terme a Barcelona.

Aquesta mateixa setmana s’han lliurat al restaurant “Ben cuinat” -restaurant pedagògic del nostre centre- els Premis Gastronòmics 2019, convocats per l’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de les Illes Balears (APEGIB). El dinar de l’acte, organitzat pel de partament d’hoteleria, ha comptat amb la presència del Director General de Formació Professional i el batle de Sóller.

Rebin els alumnes premiats, Jordi i Xavier, i el professor que els ha preparat, Carlos Morales, l’enhorabona!!

(clica sobre la imatge per visualitzar tot l’àlbum)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>