Escolarització curs 2021-22

En data 25 de març de 2021 s’ha iniciat el període d’escolarització per al curs 2021-2022. Cal distingir dos processos: el tràmit d’adscripció i el d’admissió.

 
A. PROCÉS D’ADSCRIPCIÓ – ALUMNES DE CENTRES ADSCRIT

El procés d’adscripció es realitza quan un alumne acaba l’etapa educativa al seu centre i en aquest ja no hi ha més nivells educatius. En el nostre cas, això es dona quan l’alumnat de 6è de primària de les escoles de Sóller han d’accedir a 1r d’ESO. En aquest supòsit, l’adscripció és directa atès que només hi ha un centre públic de destí possible (el nostre institut).

Les famílies que desitgen participar en aquest procés han de seguir les instruccions que els facilitarà el centre d’origen. En principi, com que en el nostre cas, es tracta d’adscripció directe el centre s’encarrega de tot. Consultau el vostre centre.

RESULTATS

El resultat del procés d’adscripció es publicarà  a la pàgina del Servei d’Escolarització  a l’apartat Resultat del procés.

Una vegada, hagin sortit les llistes definitives, els alumnes admesos podran fer la matrícula que es farà entre el 24 de juny i el 2 de juliol de 2021 per a ESO.

B. PROCÉS D’ADMISSIÓ PER A NOUS ALUMNES

En aquest procés hi poden participar tot l’alumnat que no ha participat en el procés d’adscripció o que vol canviar de centre, és a dir, vol venir al nostre institut a qualsevol curs. 

La sol·licitud també s’ha de fer de forma telemàtica de la forma següent.

PROCEDIMENTS PER FER LA SOL·LICITUD
  • Amb el sistema Cl@ve.
  • Amb el codi d’usuari del GestIB o usuari CAIB.
  • Anònimament.

Tot el procés s’ha de fer en línia. Només s’ha d’acudir al centre si faltàs alguna documentació.

  • Per a l’ESO la sol·licitud s’ha de fer entre el 3 i 14 de maig.
  • Per al Batxillerat entre el 14 i el 18 de juny.
C. MATRÍCULA NOUS ALUMNES – ESO i BATXILLERAT

Els alumnes admesos d’ESO podran fer la matrícula entre 24 de juny i el 2 de juliol de 2021 per a ESO, els alumnes de Batxillerat entre el 13 i el 15 de juliol.

D. MATRÍCULA ACTUALS ALUMNES – ESO i BATXILLERAT

El procés de matrícula dels alumnes actuals també es farà telemàticament de forma interna a finals de maig. 

Per accedir a tota la informació sobre el procés d’escolarització podeu accedir a través d’aquest enllaç.