Recollida de residus al pati

La Comissió ambiental ens ha compartit els gràfics dels resultats de la recollida de residus al pati, duta a terme per part de tot l’alumnat al llarg del curs escolar que hem acabat. A principi de curs ens havíem proposat com a objectiu que la recollida de residus disminuís a mesura que es duia a terme. Per tant, inicialment, cada grup classe només havia de sortir una sola vegada perquè s’adonessin de la quantitat de residus que ells mateixos generaven i conscienciar-los i convidar-los a no embrutar tant un espai comú com és el pati.

Com es veu al gràfic, l’objectiu es va aconseguir fins a aproximadament el mes de febrer; després s’hi percep una tendència a l’alça (que disminueix durant el mes d’abril, en què hi ha hagut les vacances de Pasqua).

Per al curs vinent perseverarem en el nostre objectiu i millorarem els punts estratègics de recollida.

 

Amb petits gestos, contribuïm a cuidar la salut del Planeta!

ENVASOS PATI Curs 21-22
Rebuig Pati i ALTRES DEIXALLES Curs 21-22