Resultats de la campanya de recollida de roba

CAMPANYA DE RECOLLIDA DE ROBA I SABATES 21-22

La Comissió ambiental treballa per reutilitzar, no generar tants de residus, ser solidaris i millorar les condicions de vida del Planeta. Us compartim el gràfic de recollida de roba que realitzades en dues campanyes, la de Nadal i la del mes de maig. Com podeu veure, les dues recollides han estat bastant substancials; la primera es va destinar a la Creu Roja i a la Fundació Deixalles, mentre que la segona ha anat destinada íntegrament a a la segona entitat. El gràfic també recull el total aconseguit en ambdues campanyes: 260,01 kg, entre roba i sabates, que aniran destinats a complir diferents necessitats i es podran reutilitzar vist que encara no han acabat la seva vida útil.

Agraïm la col·laboració de l’alumnat i el professorat en aquesta tasca tan maca, que, sense el suport de l’equip directiu i l’aportació del granet d’arena de cadascú, no hagués estat possible. El proper curs, volem que la campanya de recollida de roba no sigui puntual, sinó que es dugui a terme durant tot el curs.