L’alumnat de 1r d’ESO aconsegueix 812€ per a l’ONG Save the Children.

Com a resultat de la col·laboració entre els Departaments de llengües castellana i catalana, un curs més l’alumnat de 1r d’ESO del nostre centre ha passat a l’acció. Enguany, a proposta de Save the Children, han conegut què és la desnutrició, quins són els diferents graus i també les seves devastadores conseqüències. Per això, i aprofitant la Diada de Sant Jordi, s’han mobilitzat per elaborar punts de llibre solidaris que, juntament amb la difusió de l’aprenentage adquirit, han canviat per donatiufins fins a aconseguir la molt meritòria xifra de 812€.

L’ONG, com a resposta, ens ha atorgat el distintiu de Centre Solidari que lluirem, ben orgullosos, a partir d’ara. Enhorabona a tots els participants i moltíssimes gràcies a tots i a totes per la vostra col·laboració.

Tutories dansades de 4t d’ESO, al Teatre Principal

Avui dijous, al Teatre Principal de Ciutat, l’alumnat de 4t d’ESO ha fet una exhibició de la feina feta a través del projecte Tutories Dansades. Dirigits per na Neus Marroig, han fet una actuació que ha estat tot un èxit i ha comptat amb la presència de moltes famílies i de professorat del centre.

L’argumentació i la coreografia han estat elaborats, al llarg de tot el curs, amb l’estreta col·laboració de les professores de Plàstica i d’Educació física.

L’actuació, que porta el títol de Zombis Tecnològics, s’ha fet a la Sala Petita i ha format part d’un programa en què ha actuat també l’alumnat de 1r de Batxillerat de l’IES Joan Maria Tomàs, creadors de l’obra titulada Humans.

Detall del programa de l’actuació.

Festival Tutories de Dansa

El nostre centre participa el present curs al Festival de Tutories de Dansa que promou la Conselleria d’Educació en conveni amb el Teatre Principal de Palma.

Alumnat de l’optativa d’Expressió Artística de 4t d’ESO, amb la seva professora, Neus Marroig, i la col·laboració de Gemma Serrano, actuaran el pròxim dijous 16 de maig a les 18:00 h amb la seva peça Zombies Tecnològics.

Estau tots convidats!

Exàmens EOIES

Calendari de les proves:

Nivell B 1:

  • Examen oral: 10 de maig de 9:00 a 11:30 h
  • Examen escrit: 31 de maig de 16:00 a 19:30 h.

Nivell B 2.1:

  • Examen oral 4t d’ESO: 15 de maig de 9:00 a 11:15 h
  • Examen oral Batxiller: 17 de maig de 9:00 a 11:30 h
  • Examen escrit: 7 de juny de 16:00 a 20:05 h